ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

A következő feltételek vonatkoznak a jelen www.szamitogepszervizes.hu weboldalon keresztül a Losó László E.V. (székhely: 1205 Budapest, Toldy Ferenc utca 4., nyilvántartási szám: 43976101, Adószám: 67187364-1-43 tel.: +3670-551-6143, www.szamitogepszervizes.hu, e-mail cím: info@szamitogepszervizes.hu, a továbbiakban: Losó László E.V.) által fogyasztók számára értékesített minden termékre és szolgáltatásra. Az „Ön” vagy „Öné” arra az egyénre utal, aki rendelést adott le a Termékek megvásárlására a fenti weboldalon keresztül. A Termékek kizárólag elektronikus úton rendelhetők meg a jelen www.szamitogepszervizes.hu oldalon.

Kérjük, gondosan olvassa el jelen Általános Szerződési Feltételeket. A weboldalon való rendelésfeladással Ön elfogadja a jelen szerződést, az itt leírt feltételekkel. Jelen szerződés nem érinti azon jogait és jogosultságait, amelyek Önt fogyasztóként megilletik. Jelen szerződési feltételek kizárólag Magyarország területén történő értékesítésre irányadóak! Jelen szerződés semmilyen magatartási kódexre nem tartalmaz utalást.
A jelen szerződés a 45/2014. (II.26.) a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló Kormányrendelet szerint Távollévők között létrejött szerződésnek minősül, amely szerződésre a magyar jog irányadó, a szerződés nyelve magyar nyelv.

1. Megrendelés és fizetési módok

1.1. Az www.szamitogepszervizes.hu oldalon az ESET biztonságtechnikai szoftvereinek letöltéséhez szükséges licencjogokat lehet vásárolni, legalább egy számítógépre, legalább egy év időtartamra (12 hónapra). A vásárláshoz nem szükséges regisztráció.

A vásárlás a www.szamitogepszervizes.hu oldalon történik. Amennyiben most vásárol először ESET terméket, az vírusirtó menüpont alatt tudja kiválasztani a megrendelni kívánt terméket. Ha lejáró ESET licencét szeretné megújítani, vagy más termékre szeretne áttérni, ill. ha a védeni kívánt számítógépeinek számát szeretné növelni a licencidőszak alatt, ezekben az esetekben a vírusírtó menüponton belül az ajánlat kérés menüpontra szükséges kattintani. A védeni kívánt számítógépek számának csökkentésére a licencidőszak alatt nincs lehetőség, licenchosszabbításkor kérhető a csökkentés. A védeni kívánt számítógépek számának változása miatt előfordulhat, hogy változik a licenc típusa (pl. a számítógépek számának növekedése miatt Home Edition licencből Endpoint licenccé és fordítva.)

1.2. Fizetési módként banki átutalás vagy bankkártyás fizetés közül tud választani, minden fizetési opció díjbekérő alapján történhet.

A megrendelés feladásától számított 3 munkanapon belül elküldjük Önnek e-mailen a díjbekérőt. A fizetési határidő a díjbekérő kiállításától számított 10. munkanap.

A megrendelés feladásától számított 5 munkanapon belül elküldjük Önnek e-mailben az ún. elektronikus licencet, amely a megrendelt termék használatához szükséges kódokat, telepítési útmutatót és a termék leírását tartalmazza. A licenc a kiküldéskor már működik, használható vele a szoftver.

Számlánkat  e-mailen küldjük a megrendeléskor megadott e-mail címre. A számlát(e-számla) a díjbekérő teljesítése után 3 munkanapon belül állítjuk ki, és küldjük el.

Számlánk minden esetben a megrendelésben megadott ún. Végfelhasználó nevére kerül kiállításra. Fontos tudni, hogy kedvezmény érvényesítése esetén a kedvezményre jogosult nevére tudjuk csak kiállítani a licencet, és így a számlát is (pl. diákkedvezmény esetén a diák lesz a licenctulajdonos, és az ő nevére fog szólni a számla is).

1.3. Ha Ön a bankkártyás fizetési lehetőséget választotta a licencdíj kiegyenlítésére, úgy a fizetés menete a következő: a megrendelésének megerősítését követően  3 munkanapon belül elküldjük a díjbekérő értesítőnket mely tartalmazza a Tovább a fizetéshez lehetőséget amely átírányítja a SimplePay oldalára, ahol meg kell adnia bankkártyája adatait. A fizetés megtörténtekor értesülni fog a befizetés sikerességéről. Ezután rendszerünk teljesíti megrendelését és elküldi e-mail címére az elektronikus licencet illetve az elektronikus számlát.
A fizetést bármely bank által kibocsátott kártyával elvégezheti, amennyiben a kibocsátó bank engedélyezi a kártyával az interneten történő vásárlást. A fizetési határidő a díjbekérő kiállításától számított 10. munkanap.

Losó László E.V. a SimplePay (OTP Mobil Kft.)  által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Losó László E.V. a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a SimplePay pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról Losó László E.V. nem értesül, azokat csak a SimplePay érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően az SimplePay  tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.
A vásárolt licenc ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

 

Biztonság

 

Online fizetés során a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

 

Mire figyeljen fizetéskor?

Bankkártyával történő fizetésről

 • A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS terminálon történő fizetés díjmentes.
 • Ma már a Maestro bankkártyával is lehet fizetni az interneten. Részletekért érdeklődjön kibocsátó bankjánál.
 • A kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit védik, ezért amennyiben kártyával vásárol és a kereskedő nem teljesít, úgy a kibocsátó bankjánál megadott reklamáció keretében érvényesítheti panaszát, melynek jogossága esetén Ön visszakapja a pénzt.
 • A kártyabirtokosok azonosítását szolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód – amit CVC2-nek vagy CVV2-nek isszoktak nevezni – (a 3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám, illetve annak utolsó négy számjegye után). Ezt a kódot kérjük, ugyanolyan gondossággal kezelje, mint a PIN kódot!

 

 

Elfogadott kártyák

MasterCard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

1.4. Ha Ön az átutalásos fizetési lehetőséget választotta a licencdíj kiegyenlítésére, úgy a fizetés menete a következő: a megrendelésének megerősítését követően  3 munkanapon belül elküldjük a díjbekérő értesítőnket e-mailen mely tartalmazza az utalandó összeget és a számlaszámot melyre az összeget várjuk. Kérjük közleménybe a megrendelés számát adja meg. A fizetési határidő a díjbekérő kiállításától számított 10. munkanap.

1.5. Az Ön által elektronikusan benyújtott Termékrendelés képezi az Ön ajánlatát Losó László E.V. felé a Termékek megvásárlására a jelen Feltételeknek megfelelően.
Megrendelésének feladása után Losó László E.V. elektronikus üzenetet küld az Ön által megadott e-mail címre, amely rögzíti a megrendelés adatait (az Ön, mint Megrendelő adatait, a Megrendelt Termék adatait).

A megrendelését a feladástól számítva 2 munkanapon belül, e-mailben igazoljuk vissza, a termék árát jogunkban áll ebben az e-mailben módosítani a korábban, az automata által számított árhoz képest. Ilyen esetben előzőleg felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendeléskor megadott elérhetőségei egyikén, és egyeztetjük Önnel az új árat, melyet lehetősége van elfogadni vagy elutasítani, utóbbi esetben megrendelését visszavonni. A megrendelést a visszaigazolás napján teljesítjük is, azaz a megrendelésben megadott e-mail címre elküldjük a termék használatához szükséges kódokat tartalmazó licenclevelünket, a megrendelés feladásától számított 3 munkanapon belül.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra (utólag nem hozzáférhető), kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem utal.

1.6. Bármely, megrendeléssel kapcsolatos egyéb kérdései esetén szívesen válaszolunk az info@szamitogepszervizes.hu címen, és a +36-70-551-6143 telefonszámon.

2. Ár és fizetési feltételek

2.1. A Termékek árai azok, amelyek a Termék elküldésének idején a www.szamitogepszervizes.hu oldalon hatályosak, és a visszagazoláson szerepel, hacsak nem állapodtak meg kifejezetten másként.

A termékek árai a www.szamitogepszervizes.hu oldalon tüntetjük fel, 4 számítógépnél nagyobb hálózatok esetén egyedi ajánlatot küldünk Ügyfeleinknek, minden esetben a legkedvezőbb árú licenckonstrukciót ajánljuk Önnek.

2.2. Losó László E.V. fenntartja a jogot bármilyen árengedmény visszavonására és/vagy bármely Termékár módosítására a weboldalon a megrendelés elfogadása előtt bármikor. Az árengedmény igénybevételéhez szükséges iratokat Losó László E.V.-nek a megrendeléshez csatolvavagy e-mailen el kell juttatni, ennek hiányában díjkedvezmény nem vehető igénybe. Jelen Szerződési Feltételek hatályba lépésénél az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:

2.3. A Termék vételárának megfizetése csak a weboldalon megadott fizetési lehetőségek valamelyikének használatával történhet. A termék vételára a honlapunkon és a megrendelés visszaigazoláson is szerepel, ezen túlmenően Önt más költség nem terheli. A fizetési határidő a díjbekérő kiállításától számított 10. munkanap. Amennyiben Ön elmulasztja valamely esedékes összeg kiegyenlítését, Losó László E.V. értesítéssel jogosult minden számlázott, kifizetetlen összeget behajtani peres vagy peren kívüli úton.

2.4. Ön nem jogosult Losó László E.V. felé fennálló követelését beszámítás vagy viszontkereset útján érvényesíteni Losó László E.V. részére fizetendő semmilyen összegből a Losó László E.V. írásos hozzájárulása nélkül.

2.5. Kerekítési szabályok: kérjük, hogy számlánk pénzügyi rendezése során törekedjen a pontos összegű átutalásra. A pénzügyileg pontatlanul rendezett számlákon mutatkozó különbözetek kezelése – tekintettel a rendkívül magas banki tranzakciós költségekre – a következő: a túlfizetésből adódó differenciát 1.000 Ft alatt kerekítési különbözetként kezeljük, 1.000 Ft fölött pedig a tranzakciós költség mindenkori összegével csökkentve visszautaljuk.
A pénzügyileg tartozást mutató számlaegyenlegeken kerekítésre nincs módunk, a teljes összeg pénzügyi kiegyenlítéséig a számlát kifizetetlennek tekintjük.

3. Megrendelés visszavonása, elállás, panaszkezelés

3.1. Amennyiben Ön és Losó László E.V. nem állapodtak meg másként, Losó László E.V. teljesíti a szerződést, vagyis a megrendelt termékhez kapcsolódó licenckódot elküldi Önnek, a terméket használhatóvá teszi az Ön által meghatározott időre.
A szerződéstől Ön jogosult indokolás nélkül elállni a megrendelés teljesítésétől számított 14 napon belül.
Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött (azaz az elektronikus licenc kiküldésre került), Ön jogosult a licenc kiküldésétől számított 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni elektronikus úton küldött levél útján az alábbi e-mail címre: info@szamitogepszervizes.hu.

Ebből a célból felhasználhatja az alábbi elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. Kinyomtathatja vagy benyújthatja az elállási/felmondási szándékát egyértelműen kifejező egyéb nyilatkozatát. Ha Ön emellett dönt, az elállás/felmondás megérkezését elektronikus levélben haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek.

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta (csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza a Losó László E.V.-hoz.)

„Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:
Bankszámlaszámom, ahova a teljesített vételár visszafizetését kérem:
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
Kelt”

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

3.2. Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, vagyis az Ön által megfizetett árat. A visszatérítés megkönnyítése érdekében az elállás bejelentésével egyidejűleg kérjük, adja meg bankszámla számát. Csekkes, készpénzes, vagy közvetlen banki befizetés esetén a visszatérítés csak ilyen módon lehetséges.

3.3. Ha Ön kérte, hogy a felmondási határidőn belül kezdődjön meg a szolgáltatás teljesítése, felmondása esetén Losó László E.V. jogosult kiszámlázni a szerződés megszűnésének időpontjáig arányosan teljesített szolgáltatásért járó összeget. Hasonlóképpen visszatérítjük az Ön által nyújtott ellenszolgáltatás azon részét, amely meghaladja az általunk nyújtott szolgáltatás ellenértékét.

3.4. Elállás, vagy felmondás esetén az elküldött licenc kódjait érvénytelenítjük, a kiállított számlát pedig helyesbítjük. Amennyiben már kiegyenlítette a számla összegét, úgy haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszautaljuk Önnek a termék vételárát. Amennyiben postai csekken, készpénzben vagy közvetlen banki befizetéssel fizette ki termékünket, úgy a megrendelés lemondásakor kérjük megadni azt a bankszámlaszámot, melyre visszautalhatjuk Önnek a termék vételárát.

3.5 Panaszkezelés

A szoftver telepítésével, működésével, ill. árakkal, vásárlással kapcsolatos kérdéseit a következő módokon teheti fel:

 • E-mailben: info@szamitogepszervizes.hu címen (24 órán belül válaszolunk hétvégén is)
 • Telefonon: +3670-551-6143-as telefonszámainkon (hétfőtől csütörtökig 8:00-tól 16:00-ig, pénteken 8:00-tól 13:00 óráig)

4. Adatvédelem

4.1. A Termék vásárlása során Öntől az alábbi adatokat kérjük:

 • Név, számlázási és levelezési cím, e-mail cím, kapcsolattartó neve és elérhetősége e-mailben/telefonon;
 • Jogi személyek esetén cégnév, székhely, számlázási és levelezési cím, adószám, e-mail cím, kapcsolattartó neve és elérhetősége e-mailben és telefonon;
 • Az ESET licencvásárlás során a szerződés teljesítése érdekében szükséges személyes adatait megadni részünkre.

Ezeket az információkat kizárólag arra használjuk fel, hogy a Termék vásárlásáról számlát tudjunk kiállítani, illetve hogy a megrendelés részleteit szükség esetén egyeztetni tudjuk az illetékes Kapcsolattartóval. A számlához szükséges adatokat az adózás rendjéről szóló törvény rendelkezései szerint tároljuk, azokat harmadik személyeknek nem adjuk ki.

Az e-mail címek bekérése az okból történik, hogy szerződéses kötelezettségünket teljesíteni tudjuk, és a Termékhez kapcsolódó licenc levelet és megrendelés visszaigazolásunkat elküldhessük Önnek.

Adatait a webes felületen történő adatok megadásától, a vásárlásról történő számla számviteli szempontú őrzési idejéig, valamint a licenchasználat letöltési linkjének megküldéséig tároljuk.

Adatkezelés jogalapját a szerződéses kötelezettség teljesítése és/vagy hozzájárulás adása képezi.

4.2. A kapcsolatfelvétel menüpont alatt a www.szamitogepszervizes.hu/kapcsolat/ weboldalon keresztül is kapcsolatba léphet velünk kérdései esetén. Annak érdekében, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban válaszolhassunk megkeresésére, Önt a neve, e-mail címe és telefonszáma megadására kérjük. Ezeket az adatokat kizárólag az Ön kérdésének megválaszolására használjuk fel, az adatokat Losó László E.V. nem tárolja. A kérdésben szereplő technikai jellegű probléma tartalmát adott esetben a Termék fejlesztésénél igénybe veszi Losó László E.V., azonban az nem köthető Önhöz, személyes adatot ezzel kapcsolatban Losó László E.V. nem kezel.

Az adatok megadása önkéntes, a fenti célokkal történő adatkezeléshez való hozzájárulást az adatkezelő az e-mail elküldésével megadottnak tekinti.

4.3. Az Önről kezelt adatok köréről illetve adatkezeléssel kapcsolatos jogairól és jogérvényesítési lehetőségeiről részletesen tájékozódhat a https://szamitogepszervizes.hu/adatkezeles/ linken keresztül elérhető adatkezelési irányelveinkből.

5. Jogosulatlan termékek és márkavédelem

5.1. Ön nem módosíthatja, csomagolhatja szét vagy bonthatja le a Terméket összetevőkké szétosztás, átruházás, viszonteladás céljára vagy bármilyen egyéb célra. Szigorúan tilos a Gyártó egyértelmű, kifejezett engedélye nélkül elválasztania a termékkulcsot a hozzá társított szoftvertől és átruháznia a termékkulcsot harmadik félnek bármilyen célra.
A licenclevélben szereplő kódok nem átruházhatóak harmadik fél részére.

6. Egyéb fontos információk

6.1. Losó László E.V. garantálja, hogy a Termékeket ésszerű gondossággal és szakértelemmel, elfogadható időn belül, és lényegében a jelen Szerződésben leírtak szerint bocsátja rendelkezésre. Losó László E.V. nem tesz semmilyen más ígéretet és nem garantál mást a Termékekkel kapcsolatban.

6.2. Kellékszavatosság

Olyan szerződés alapján, amelyben a felek kölcsönös szolgáltatásokkal tartoznak, a kötelezett a hibás teljesítésért kellékszavatossággal tartozik.

Kellékszavatossági igénye alapján a jogosult választása szerint:

 • a.) kijavítást vagy kicserélést igényelhet, kivéve, ha a választott kellékszavatossági jog teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek – másik kellékszavatossági igény teljesítésével összehasonlítva – aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a kellékszavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott érdeksérelmet; vagy
 • b.) az ellenszolgáltatás arányos leszállítását igényelheti, a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy a szerződéstől elállhat, ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének a (4) bekezdés szerinti feltételekkel nem tud eleget tenni, vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt.

Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
A kijavítást vagy kicserélést – a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel – megfelelő határidőn belül, a jogosult érdekeit kímélve kell elvégezni.

6.3. Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Ön Losó László E.V. hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint. A Ptk. szabályait egy bekezdéssel korábban ismertettük.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?

Ön – választása szerint– az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?

Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?

Ön Losó László E.V.-vel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a Losó László E.V. nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

6.4. Termékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?

Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az kellékszavatossági jogokat vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania

6.5. Vis Maior

Losó László E.V. nem felelős a teljesítés meghiúsulásáért olyan előre nem látható körülmények vagy okok következtében, amelyek túl vannak Losó László E.V. ésszerű irányításán, beleértve a felsőbb hatalom tetteit, háborút, lázadást, embargókat, polgári vagy katonai hatóságok tetteit, tüzet, áradásokat, baleseteket, sztrájkokat, munkáselbocsátásokat, vagy szállítási, létesítmény-, üzemanyag-, energia-, munkaerő- vagy anyaghiányokat, de nem csak azokra korlátozódva. Bármely ilyen késés esetén Losó László E.V. mentesíthető a teljesítéstől addig a mértékig, ameddig késik vagy akadályoztatva van ilyen ok miatt.

7. Felügyeleti szervek elérhetőségei

Gazdasági Versenyhivatal
Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 5.
Telefon: 06 (1) 472 8900
Honlap: www.gvh.hu

8. Záró rendelkezések

Az itt nem szabályozott kérdésekben a Ptk., a 45/2014. (II.26.) Korm.rendelet, továbbá Az elektronikus kereskedelem szabályairól a 2001. évi CVIII. Törvény, és a Fogyasztóvédelmi törvény.